Inschrijving

Via het formulier hieronder kunt u inschrijven voor een zomerkamp. Voor meer info over de kampen, klik hier.

Indien u na verzending geen bevestiging per email krijgt van uw inschrijvingsformulier, neem dan zeker met ons contact op!


Uw keuze van kampweek en groepje

Onze groepjes tellen maximum 10 deelnemers. Indien het door u gekozen groepje volzet is, zullen wij een alternatief voorstellen.

In geval van de tweede of volgende deelnemer van eenzelfde gezin:


Medische steekkaart

Gelieve hieronder de relevante medische en andere info te noteren:

  • Eventuele beperkingen bij de activiteiten (sport en spel, verplaatsingen, …)
  • Belangrijke aandachtspunten in geval van medische urgentie (allergie of gevoeligheid aan medicijnen, of andere stoffen, medische voorgeschiedenis, …)
  • Eventuele aandachtspunten bij de lessen (dyslexie, …)
  • Medicatie die de deelnemer neemt (zowel tijdens de kampdagen als buiten het kamp)
  • Andere opmerkingen die ons toelaten de deelnemer beter te omkaderen

Wij bieden de deelnemers een warme maaltijd aan. In geval van allergieën, intoleranties of andere dieetvereisten, voorzien we een aangepaste dieetmaaltijd. Bij de versnaperingen is er steeds keuze tussen een koek of een appel. Zo krijgen ook kinderen met dieetvereisten de mogelijkheid tot een versnapering. Indien gewenst, houden we mee toezicht dat uw kind haar of zijn dieet goed opvolgt.


Contactpersoon tijdens het kamp


Een inschrijving is pas definitief na ontvangst van het inschrijvingsformulier en betaling van het inschrijvingsgeld.

We kennen de plaatsen toe in functie van het tijdstip van ontvangst van het inschrijvingsformulier. U krijgt een kopie van het inschrijvingsformulier per email aan. Nadat u van Taal Plus bevestiging heeft gekregen dat er plaats is, heeft u twee weken om het inschrijvingsgeld te storten. Daarna kunnen we de plaats niet meer garanderen. Meer info vindt u in de Algemene Voorwaarden.

Krijgt u geen kopie van het inschrijvingsformulier of reactie van ons? Kijk dan zeker de spambox na of contacteer ons telefonisch.