Wie zijn wij?

team Taal Plus

Daniël Van den wouwer richtte midden jaren ’90 Taal Plus op om kinderen en jongeren de kans te geven om op speelse wijze Frans te leren. Als oprichter en bezieler blijft hij betrokken bij het reilen en zeilen van de organisatie en waakt hij over het unieke pedagogische en didactische project van Taal Plus. Na 20 jaar lang Taal Plus te hebben getrokken, heeft Daniël versterking gezocht – en gevonden – voor de ploeg Taal Plus.

Klaartje Vandersypen is verantwoordelijk voor de praktische organisatie van Taal Plus. Je kan bij haar terecht voor de inschrijving van je dochter/zoon, en al je vragen en opmerkingen. Klaartje richtte een website op (www.swap-swap.be) die taaluitwisselingen tussen jongeren mogelijk maakt. Talenkennis maakt kinderen en jongeren immers vaardiger en geeft hen een bredere kijk op de wereld. Zo kwam ze in contact met Daniël en Taal Plus. Klaartje is ondertussen ouder van een Taalplussertje.

Caroline Block is al jaren leerkracht bij Taal Plus en zet haar ervaring, liefde voor kinderen, voor taal en voor de organisatie in om de wekelijkse lesjes en zomerkampen mee op te volgen. Zij zorgt er mee voor dat het team de Taalplussertjes een leerrijke, leuke en warme lessenreeks of zomerkamp bezorgen.

De lesjes en zomerkampen worden gegeven door een team enthousiaste leerkrachten die allen een specifieke Taal Plus-opleiding hebben genoten.

Ben je geïnteresseerd om leerkracht te worden bij Taal Plus? Contacteer ons dan voor meer info!