Wie zijn wij?

In 1997 richtte Danny Van de wouwer Taal Plus op om kinderen en jongeren de kans te geven om op speelse wijze Frans te leren. In 2016 gaf hij de fakkel door aan een nieuwe ploeg.

Klaartje Vandersypen is verantwoordelijk voor de praktische organisatie van Taal Plus. Je kan bij haar terecht voor de inschrijving van je dochter/zoon, en al je vragen en opmerkingen. Klaartje richtte een website op (www.swap-swap.be) die taaluitwisselingen tussen jongeren mogelijk maakt. Talenkennis maakt kinderen en jongeren immers vaardiger en geeft hen een bredere kijk op de wereld. Zo kwam ze in contact met Daniël en Taal Plus. Klaartje is ondertussen ouder van drieTaalplussers.

Caroline Block is al jaren leerkracht bij Taal Plus en zet haar ervaring, liefde voor kinderen, voor taal en voor de organisatie in om de wekelijkse lesjes en zomerkampen mee op te volgen. Zij zorgt er mee voor dat het team de Taalplussertjes een leerrijke, leuke en warme lessenreeks of zomerkamp bezorgen.

De lesjes en zomerkampen worden gegeven door een team enthousiaste leerkrachten die allen een specifieke Taal Plus-opleiding hebben genoten.

Ben je geïnteresseerd om leerkracht te worden bij Taal Plus? Contacteer ons dan voor meer info!